lunes, 17 de enero de 2011

Aeroport de Tagaste


Benvinguts a bord de nou, senyors passatgers. Després de la nostra escala en Madaura, tornem a viatjar en el nostre avió de la companyia Agustinos Airlines. El vol 421 ens farà arribar fins a l'aeroport de Tagaste durant els mesos de gener i febrer.


Tagaste va ser, igual que Madaura, una antiga ciutat de l'Imperi Romà que pertanyia a la província de Numídia. A més de ser un lloc on Sant Agustí va viure, va estudiar i va fundar el seu primer monestir, va ser important per a ell perquè es tracta de la ciutat que li va veure nàixer. Hui en dia, la dita ciutat estaria ubicada al nord d'África, a Algèria, i se li coneix com 'Souk Ahras'.


La tripulació d'Agustinos Airlines els desitja una vegada més un feliç viatge: un viatge en què no sols farem turisme exterior, sinó sobretot, interior; un trajecte que ens servirà per a entrar en nosaltres mateixos, per a conéixer-nos; un recorregut que, a més a més, ens faça plenament conscients que únicament cuidant el nostre entorn, a les coses i, sobretot, a la gent que ens rodeja, serem capaços de sentir-nos feliços en cada una de les tasques que desenrotllem en la nostra vida.


Pega una ullada a les primeres fotografies dels nostres auxiliars de vol en:

No hay comentarios:

Publicar un comentario